Ideal Garden din Timisoara


Ideal Garden din Timisoara


Adresa: Str. Crizantemelor, nr. 8
Telefon: 0723808528, 0722876546
Web: www.idealgarden.ro

Ideal Garden Timisoara comercializeaza mobilier de gradina din pin nordic a producatorului suedez Hillerstorp Tra AB.
Hillerstorp Tra AB, acorda o atentie deosebita celor mai mici detalii, atat in ceea ce priveste materialul folosit pentru mobilier de gradina, design-ul, facilitati ce permit adaptarea la orice spatii exterioare, calitatii si metodelor de tratare a lemnului. Combinatia acestor detalii iti permit sa faci alegerea care ti se potriveste.
Doriti sa achizitionati mobilier de gradina a carui calitate si confort sunt garantate ani de zile sau sa evitati achizitionarea unui mobilier ocazional care s-ar putea sa va dezamageasca in timp?
Firma noastra Ideal Garden din Timisoara este importator unic pe Romania al firmei suedeze de mobilier de gradina Hillerstorp Suedia.
Piesele de mobilier de gradina sunt produse din pin nordic suedez, la standarde suedeze de calitate (cercetare, tehnologie, prelucrare si tratament lemn, design) sau poate sa fie metalic, precum si din ratan. 
Produsele noastre sunt destinate amenajarii gradinilor, piscinelor, teraselor, terenurilor de golf si de tenis.
De ce ati alege mobilier de gradina de la Hillerstorp Suedia?
Si nu in ultimul rand pentru ca prin alegerea cu grija a materialelor, tehnologiei de prelucrare, a tratamentului se doreste respectarea clientului oferindu-i calitate, confort si pret corect pentru o perioada de ani de zile.
Cum, unde si cand ne puteti cunoaste produsele de mobilier de gradina?
O parte din produsele acestei firme suedeze sunt expuse intr-un showroom in Timisoara. 
Pentru a va alege un mobilier de gradina, va oferim totodata si consiliere de specialitate privind achizitionarea si intretinerea pentru mobilier de gradina, ceea ce va scuteste de surprize neplacute ulterioare achizitiei in timp.
Cand doriti dvs. va invitam sa ne vizitati showroomul pentru a decide in ce masura calitatea, siguranta, designul si confortul deosebit pentru mobilier de gradina, raspund nevoilor, si dorintelor dvs. precum si ale familiei dvs.
Vizitarea acestui showroom se face prin programarea unei intalniri telefonic. Se va acorda fiecarui client aproximativ 30 minute pentru a se evita suprapunerea.
Va multumim!

ORAR
Luni - Vineri: 9:00 - 18:00

tags: Ideal Garden Timisoaramobila Timisoara